Kyvan Rietkerk Nederlands Kampioen 2017 in enkel en dubbelspel !

Afgelopen week vonden de Nationale Jeugd Kampioenschappen Tennis plaats. De beste jeugdtennissers van Nederland streden hier om de nationale titel enkel- dubbelspel vam de Nationale Kampioenschappen.

Zoetermeer is een Nederlands Kampioen rijker! De 12 jarige tennissende Kyvan Rietkerk, spelend bij Pure Tennis Academy/ De Leyens won overtuigend zowel in het enkelspel als dubbelspel de Nationale Titel!

Met deze titel plaatst Kyvan zich op de erebord bij een mooi rijtje van voorgaande winnaars als Thiemo de Bakker, Robin Haase en Richard  Krajicek.

Kyvan stond het hele toernooi geen set af en won overtuigend in de finale met 6-2, 6-3 van Noah Gabriel. Ook in het dubbelspel won Rietkerk met zijn partner Mats Bredschnijder in 2 sets met 6-1 6-3  van koppel Roemling/Heuvel.

Kyvan Rietkerk en zijn trainers Joling/Hinnen kunnen terugkijken op een goed seizoen met vele mooie titels!