test 12020-11-09T20:57:46+00:00

KYVAN RIETKERK

Ik ben Kyvan Rietkerk en ben 15 jaar oud en gek van tennis!
Ik train al heel lang bij PURE Tennis in Noordwijkerhout. Mijn trainers zijn Jeroen Joling (hoofdcoach/privétrainer) en Ewout Hinnen. Mijn fysieke trainer is Hans Kroon.  Zij zijn voor mij de belangrijkste personen in mijn ontwikkeling als tennisspeler  maar ook als persoon. Ze staan altijd voor mij klaar en ik leer elke dag veel van hun.

Daarnaast volg ik meerdere dagen de per week groepstrainingen bij Focus Tennis Academy onder leiding van Erik Brummer en bij KNLTB op het Nationaal Trainings Centrum (NTC) onder leiding van Marcel Vos Verder speel ik competitie op de TV. Boekhorst in Noordwijkerhout, dit jaar in het eerste herenteam.

Ik zit in de 4 HAVO van het Picasso Lyceum in Zoetermeer. Het is een hele fijne school waar alle leraren mij helpen en erg betrokken zijn. Mijn schoolcoach Ronald Meering helpt en regelt eigenlijk alles voor mij, zodat ik topsport met school kan blijven combineren en hopelijk over 1,5 jaar mijn diploma heb.
Tennis is mijn lust en mijn leven, liefst zou ik natuurlijk niet meer naar school gaan en alleen maar tennissen maar tja…….zo werkt dat niet. Ik weet dat een diploma halen ook echt belangrijk is.
Ik ben een aanvallende speler en speel mijn hele tenniscarrière al met Babolat. Verder vind ik het geweldig om mooie punten te scoren.

Toen ik 4 jaar was ben ik begonnen met tennissen en kreeg ik ook mijn eerste Babolat racket voor mijn verjaadag.
Ik werd uitgenodigd voor de landelijke bondstrainingen en ging veel wedstrijden spelen. Wedstrijden spelen is leuk! En veel bekers winnen ook! De mooiste bekers zijn natuurlijk de bekers met een gave titel zoals de bekers die ik kreeg toen in Nederlands Kampioen werd t/m 12 jaar en t/m 16 jaar en de bekers uit de Internationale Toernooien.
Naast toernooien heb ik ook mooie ervaringen op gedaan om voor m’n land in Oranje te mogen spelen in de Summer Cup, Winter Cup en de Europese Jeugdkampioenschappen. Sinds een aantal jaren zit ik ook ik Nationale Selectie van de KNLTB waar ik me elk jaar voor moet kwalificeren. Dat houdt in dat ik onder leiding van de KNLTB trainers ook op het Nationaal Trainings Centrum train en de KNLTB met mijn privétrainer de toernooiprogramma’s verzorgt en mijn tennis monitort. Aankomende periode wil ik nog veel beter worden en veel wedstrijden en toernooien winnen.

Verder ben ik heel blij met de steun die ik krijg van Vrienden van Kyvan. Zij zorgen ervoor dat ik alles uit mijn tennis kan halen en het is super fijn dat vrienden en sponsoren mij steunen en aanmoedigen. Ook ben ik blij met de steun van mijn familie. Zij zorgen ervoor dat ik naar mijn trainingen en wedstrijden kan.

Mijn doel is: Ik wil nummer 1 van de wereld worden en daar doe ik echt alles voor!

NIEUWS OVER KYVAN

Word vriend van Kyvan

Ben je goed in het maken van vrienden in je eigen netwerk. Word dan ambassadeur!

Ga naar de bovenkant